Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ágyhoz bilincselve tartotta fogva 13 gyerekét a kaliforniai házaspár

2018.01.16. 00:02 Módosítva: 2018-01-16 00:34:31

Vasárnap letartóztattak egy kaliforniai házaspárt, miután kiderült, hogy ágyhoz bilincselve tartották fogva 13 gyereküket, írja a CNN. Vasárnap egyiküknek, egy 17 éves lánynak sikerült megszöknie, ő hívta a 911-es vészhívó számot egy, a házban talált telefonról, hogy megmentse testvéreit.

A perrisi házhoz kiérkező rendőrök 6 fiatalkorú és 7 felnőttkorú fogvatartottat találtak, akiket azóta két külön egészségügyi központban gondoznak. A hatóságok beszámoló szerint a gyerekek borzasztóan alultápláltak és piszkosak voltak, állapotukat jól mutatja, hogy a megszökött 17 éves lányról ránézésre azt hitték, hogy csak 10 éves, áll a Reuters beszámolójában.

hzpar
Fotó: Reuters

A két szülőt, az 57 éves Davis Allen Turpint és a 49 éves Louise Anna Turpint letartóztatták, kilencrendbeli kínzással és tízrendbeli kiskorú veszélyeztetésével vádolják őket. Az óvadékot fejenként 9 millió dollárban állapították meg.