Judit
2 °C
7 °C

Facebookos szelfi oldott meg egy kanadai gyilkosságot

2018.01.18. 10:16

A huszonegy éves Cheyenne Rose Antoine hétfőn vallotta magát bűnösnek egy kanadai gyilkossági ügyben, amit végül egy Facebookra feltöltött közös szelfi oldott meg. 

Antoine órákkal a gyilkosság előtt a közösségi oldalon osztott meg egy képet, amin a későbbi áldozatával pózolt közösen.  A tizennyolc éves lányt, Brittney Gargolt egy övvel fojtotta meg, ezt  az áldozat teste mellett egy hulladéklerakónál találtak meg a rendőrök. 

Cheyenne Antoine (b)
Cheyenne Antoine (b)
Fotó: Facebook

A gyilkosság után megpróbálta elterelni magáról a gyanút: azt mondta a rendőröknek, hogy közösen szórakoztak és ittak, aztán a tizennyolc éves Gargol egy ismeretlen férfival lépett le egy bárból. Ezek után még egy aggódó üzenetet is küldött az áldozatának a Facebookon, hogy mosdassa magát, de a sztori gyanús lett a rendőröknek. 

Végül az buktatta le, hogy a közös képen pont a gyilkossághoz használt övet viselte. Antoine ezek után beismerte a gyilkosságot. Arra emlékezett, hogy összevesztek, majd megütötte és fojtogatta a tizennyolc éves lányt, de arra már nem, hogy megölte. Hét év börtönre ítélték.

(BBC)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?