Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lövés dördült a Fehér Ház mellett

2018.03.03. 18:35

Lövés riasztotta  szombaton a Fehér Ház biztonsági szolgálatát Washingtonban. Az elnök biztonságáért felelős Secret Service Twitter bejegyzése szerint egy saját magát lőtte meg a Fehér Ház északi kerítése mellett, más sérültje nincs az esetnek. Hogy a fegyveres véletlenül lőtte-e meg magát, vagy direkt, arról egyelőre nem tudni. A férfit egyelőre ápolják. 

Donald Trump amerikai elnök nincs a Fehér Házban, családjával együtt Floridában töltik a hétvégét, az elnöki rezidencián így csak a dolgozók és riporterek voltak, akiket a riasztás idejére a pincébe küldtek. A Fehér Ház környékén lezárták az utcákat, a gyalogosokat is elküldik a környező utcákból. 

Nem ez volt mostanában az egyetlen eset, hogy riasztották a Fehér Ház őreit, egy hete ugyanis egy 35 éves férfi az autójával az elnöki rezidencia kerítésének hajtott. A férfit letartóztatták. (CBS News)