Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Könnygáztámadás a koszovói parlamentben

2018.03.21. 16:27

Update: Megszavazta a koszovói parlament a Montenegróval kötött határegyezmény ratifikálását szerdán, és ezzel az utolsó akadály is elhárult az elől, hogy az Európai Unió eltörölje a koszovói állampolgárokkal szembeni vízumkényszert, írja az MTI.

Könnygázzal árasztották el a koszovói parlamentet az egyik ellenzéki párt tagjai, amikor a törvényhozás arról készült szavazni, hogy a szomszédos Montenegróval határőrizeti megállapodást ratifikáljon.

Az ülésről illetve annak félbeszakadásáról videót tettek közzé, amin látszódnak a képviselők, akik a szemüket és az orrukat takarják el.

Az akciót egy albán nacionalista ellenzéki párt (Levizja Vetvendosje) hajtotta végre, hogy megakadályozzák a szavazást. Később azonban folytatódott az ülés, és szavazhatnak az előterjesztésről.