Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A magyar fiú ellopott egy bajor farmról egy traktort, és megmutatta, mi a magyar virtus

2018.04.18. 10:08

Egy részeg magyar faital München közelében ellopott egy traktort, balesetezett, majd meztelenül menekült a kiérkező rendőrök elől - írja német lapok alapján a 24.hu

A 21 éves férfi a bajorországi Sauerlach településének közelében, egy farmról tulajdonította el a járművet, majd behajtott egy istállóba, egyenesen a mezőgazdasági eszközök közé.

A traktor tulajdonosa meghallotta a zajt, és üldözőbe vette az elkövetőt. A magyar férfi menekülés közben előbb elhagyta a cipőjét, majd levette a pólóját. Ezután fennakadt egy kerítésen, és a nadrágjától is meg kellett szabadulnia. Amikor a rendőrök utolérték, már teljesen meztelen volt.

Amikor letartóztatták, megmérték a véralkoholszintjét: 1.6 ezrelékes volt, szóval papíron nem is volt olyan részeg. Ennek ellenére tettére nem tudott magyarázatot adni.