Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hetekig menekült egy nő, aki megölte a férjét, aztán a saját hasonmását

2018.04.20. 19:08

Az amerikai rendőrök elfogtak egy nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a férjét, aztán pedig egy nőt, aki hasonlított rá, és akinek így megpróbálta ellopni a személyazonosságát, írja a BBC.

Az 56 éves Lois Riess után országos hajtóvadászat volt március 23-a óta, akkor találták meg a férje, David Riess holttestét minnesotai otthonukban.

A nyomozók szerint ezután Floridába utazott, ahol feltehetően ő ölt meg egy rá nagyon hasonlító nőt. Pamela Hutchinson holttestét április 9-én találták meg Fort Myers Beachen. A gyilkossághoz ugyanazt a fegyvert használhatták, mint David Riess esetében.

A nőt végül Texas déli részén fogták el. Állítólag már ismert volt szerencsejátékhoz köthető problémái miatt a hatóságok előtt. Azt feltételezik, hogy 11 ezer dollárt (kb. 2,8 millió forintot) lopott el a férjétől, mielőtt megölte volna.