Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Idős bébiszitter fojtott meg egy hétéves fiút Németországban

2018.04.30. 10:50

Holtan találták szülei hét éves gyermeküket a bébiszitterük lakásán a németországi Baden-Württemberg tartomány egyik városában. A szülők szombat reggel mentek gyermekükért, amikor gyanús lett, hogy senki nem válaszol a csengetésükre. Egy szomszédtól szerzett pótkulccsal jutottak be végül a lakásba, ahol megtalálták gyereküket a kádban holtan. 

Az első rendőrségi jelentés szerint a fiú nyakán sérülésekből arra lehet következtetni, hogy a fiút megfojtották, és már holtan került a kád vízbe. 

A nőt még aznap elfogták a rendőrök, és előzetes letartóztatásba helyezték. A fiú családja megdöbbenve áll az eset előtt, mivel az idős nő közel 5 éve vigyázott rendszeresen a gyerekükre, akivel jó viszonya volt, szinte fogadott nagyanyjaként tekintett rá. 

(via thelocal.de)