18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kis híján széttépte az oroszlán a vadaspark tulajdonosát

2018.05.01. 23:44

Egy dél-afrikai magánállatkert tulajdonosa a saját bőrén tanulhatta meg, hogy az oroszlán, a medvéhez hasonlóan nem játék. A brit állampolgárt a Limpopo városa közelében álló magánállatkertjében támadta meg egy hím oroszlán, miközben éppen látogatókat vezetett körbe.

Hogy a 67 éves férfi miért ment be az állat elkerített területére, az nem tisztázott, mindenesetre a videófelvételen látszik, hogy amikor az állat megindul, igyekszik kijutni onnan, de sikertelenül. Az oroszlán megragadja, majd arrébb hurcolja az akkor már magatehetetlen férfit, és csak az mentette meg az életét, hogy volt a parkban valaki, akinél volt fegyver, és a lövések hangja elriasztotta az állatot, amit később lelőttek.

A helyi rendőrség képviselője az esetről elsőként beszámoló News24-nak azt nyilatkozta, hogy a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A vadasparkot 2003-ban hozta létre, a weboldalán a programok között szerepel egy olyan is, aminek során dzsipen viszik be a látogatókat az oroszlánok közé, hogy azok "a vadállatok szeme közé nézhessenek."

A videót csak erős idegzetű olvasóink indítsák el!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport