Aliz
6 °C
14 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Brutálisan meggyilkoltak egy 5 éves kislányt Nagybányán

2018.05.02. 09:31 Módosítva: 2018-05-02 13:40:32

A Maszol írja, hogy hétfő este holtan találtak egy aznap délben eltűnt 5 éves kislányt a romániai Nagybányán. A rendőrség nagy erőkkel keresni kezdte a tettest, gyanúsítottak már vannak.

A kislány ebéd után még egy nagybányai gyár környékén játszott, majd eltűnt. Többen a keresésére indultak, és éjfél előtt 40 perccel rábukkantak a holttestére az eltűnése helyszínének közelében. A szakértők szerint a kislányt megerőszakolta, megkínozta, majd megölte az eddig azonosítatlan tettes.

img
Fotó: Antena1

A gyermek fejére mért ütés okozta a halált. A helyszínelők a gyilkosság helyszínéről vér- és DNS-mintákat vettek, kutyákat is bevetettek. A nyomozáshoz közel álló források szerint a gyanúsítottak köre 23 személyből áll, mindannyian kiskorúak molesztálásért elítélt, majd szabadult személyek. Az első számú gyanúsított egy olyan férfi, akit többször is láttak a környéken, amint cukorkával kínálgatta a játszadozó gyerekeket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?