Túl hangos pogány rituálék miatt késelte meg a szomszédját egy angol férfi

2018.05.10. 20:54 Módosítva: 2018.05.11. 02:34

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt az angol házaspárt, akik rátámadtak a szomszédjukra, mert nem bírták tovább elviselni a kertben végrehajtott, hangos pogány rituáléit – írja a Telegraph.

A házaspár tavaly szólalkozott össze szomszédjukkal, mikor az teliholdkor megint pogány rituálét hajtott végre, ennek pedig az lett a vége, hogy a nő egy esernyővel, a férfi pedig egy késsel felszerelkezve átmentek a szomszédba, ahol röviden összefoglalva a következő eseménysor zajlott le:

  • a nő az esernyőjével fejbe verte a pogány szomszédot
  • a pogány szomszéd erre félrelökte a nőt
  • a férje erre a pogány szomszéd felé bökött a késsel és gyomron is szúrta
  • a pogány szomszéd megpróbálta kivenni a férfi kezéből a kést
  • a nő eközben tovább csapkodta a pogány szomszédot az esernyővel
  • a pogány szomszéd felesége eközben rosszul lett a vértől
  • végül a pogány szomszéd sikeresen elvette a kést a férfitől

A házaspárnak korábban semmilyen ügye nem volt a rendőrséggel, így el sem merem képzelni, hogy milyen hangos lehetett a teliholdkor végrehajtandó pogány rituálé, hogy a fenti cselekedetekre sarkallta őket. Az mondjuk biztos, hogy a többi szomszéd is panaszkodott már a pogány szomszéd rituáléi miatt, furcsa zenéről és szagokról számoltak be, valamint azt is elmondták, hogy a férfi külön csináltatott magának egy 666 feliratú rendszámtáblát, ami szerintük kicsit aggasztó.

A házaspár férfitagját tíz hónap felfüggesztett börtönre és 130 óra közmunkára, míg a nőt hat hónap börtönre és 100 óra közmunkára ítélte a bíróság, tekintettel arra, hogy soha nem sértettek még törvényt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport