Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghan Markle apja szívműtétje miatt nem vesz részt a hercegi esküvőn

tk3s mega217895 005
2018.05.16. 11:08 Módosítva: 2018-05-16 13:23:17

Bonyolódni látszik Harry herceg és Meghan Markle esküvője, hétfőn ugyanis kiderült, hogy hiába közölte tényként a Kensington-palota, hogy Thomas Markle kíséri majd oltárhoz a lányát, a férfi végül mégsem lesz ott az esküvőn, írtuk hétfőn.

A férfi korábban arról beszélt, nem megy az esküvőre mert nem szeretné kínos helyzetbe hozni sem a királyi családot, sem a lányát. A Guardian viszont már arról ír, hogy Thomas Markle

  1. meggondolta magát és részt akar venni a lánya esküvőjén,
  2. de szívműtétje miatt ezt nem teheti meg.

A férfi szívét szerdán műtik meg Amerikában, és nem valószínű, hogy az orvosok megengedik neki, hogy a szombati esküvő előtt repülőre üljön.

Az édesanya viszont elindult

A hercegi ceremónia annyira lázban tartja az angolszász sajtót, hogy minden apróságról készül egy bejegyzés, cikk, videó. A Sky News posztolt Twitterre egy paparazzi videót Meghan Markle édesanyjáról, ahogy – egy kiváló pólóban – elindul az Egyesült Királyságba az esküvőre.

Szintén a Sky News számolt be arról, hogy a 4 éves György cambriddge-i herceg és a 3 éves Sarolta cambridge-i hercegnő a felvezető gyerekek között lesznek, akik a pár előtt fognak besétálni az oltárhoz. A trónörökös kisgyerekek mellett az ifjú pár nem királyi származású keresztfiai és lányai - összesen öt - is felvonulnak. A lap megpróbálta kideríteni, milyen ruha lesz a gyerekeken, de a királyi palota ezt már nem akarta elárulni a nagy nap előtt.