Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

12 év tiltás után született gyerek egy brazil szigeten

2018.05.21. 16:04

A tiltás ellenére született gyermeke egy nőnek a Brazíliához tartozó Fernando de Noronha szigeten, írja a Telegraph. A gond csak az, hogy a szigeten tilos gyereket szülni, mert nincs szülészet.

A nő terhességéről a család sem tudott, pedig akkor kötelességük lett volna 365 kilométert utazni a legközelebbi szülészettel rendelkező településig, a tengerparti Natalig. A nő állítása szerint semmit sem érzett abból, hogy terhes.

Éjszaka egyszer csak nagyon fájni kezdett a hasam, majd a fürdőszobában vettem észre, hogy jön ki valami a lábaim közül. Aztán a gyerek apja felvette, és mondta, hogy lányom született.

- mondta a nő, akinek a lánya az első az utóbbi 12 évben, aki a szigeten született. A szigeten nagyjából 3000-en élnek, és bekerült a világörökség részei közé, köszönhetően az itt található ritka állatfajoknak.