Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pippa Middleton babát vár

2018.06.08. 14:37

Most már hivatalos: Pippa Middleton 34 évesen első gyermekét várja férjétől, James Matthewstól, akivel tavaly májusban házasodtak össze, írja a BBC.

Kate Middleton húga a Waitrose Weekend magazinban jelentette be a hírt, ahol azt írja, nehéz volt titokban tartani a terhességét, viszont szerencsésnek tartja magát, hogy a testvérével ellentétben reggeli rosszullétek nélkül van túl az első trimeszteren.

Kate Middleton mindhárom terhessége során gyakran érezte magát elviselhetetlenül rosszul, kóros terhességi hányás (hyperemesis gravidarum) kínozta, amely dehidratációval és testsúlycsökkenéssel járhat. Emiatt nem tudta elkísérni első iskolai napjára György herceget sem.

Pippa Middleton örül, hogy rosszullétek nélkül van túl a terhessége első 12 hetén, így nem kell lemondania a mozgásról sem. A kocogással ugyan felhagyott, de továbbra is jógázik, biciklizik, teniszezik, valamint pilátesre is jár. A terhesség alatti mozgásról szól a magazinban megjelent cikke is.