Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Pár órán belül kiderül, élnek-e még a barlangban eltűnt thai gyerekfocicsapat tagjai

2018.07.02. 09:38

Néhány órán belül kiderülhet, hogy életben van-e az a tizenkét, 11 és 16 éves kor közötti thai fiú, illetve a 25 éves edzőjük, akik kilenc napja tűntek el egy barlangban, mert a hirtelen esőzés miatt már nem tudtak kijönni onnan - írja a 444.

A gyerekfocicsapat tagjai egy június 23-i tréning után az edzőjük vezetésével levezetésként beugrottak az észak-thaiföldi Tham Luang nevű barlangba, de azóta sem adtak életjelt magukról.

A bajt az okozhatta, hogy egy hirtelen kitört zápor miatt villámgyorsan megemelkedett a vízszint a barlangban csörgedező patakban, elzárva azt a bejáratot, ahol a gyerekek bemásztak, és ami előtt megtalálták a holmijaikat. 

A mentőakció hamar megindult, de nem találják a gyerekeket. Thai szakértők szerint a 9 nap ellenére a fiatal, edzett fiúk életben lehetnek, mivel ivóvizük van bőven. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport