Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Szlovák férfi vert brit lányokat a Budapestre tartó vonaton

2018.07.05. 16:57

Egy idősebb szlovák férfit alaposan kihozott a sodrából pár brit turista lány csupán azzal, hogy mellé szólt a foglalásuk. A férfi, aki a Prága és Budapest között közlekedő EC-n utazott, először megütötte az egyik lányt, majd később egyiküket megdobta egy teli vizes palackkal. A láthatóan megdöbbent lányok ezután kezdték venni a dühöngő férfit, és ahogy a felvételből látszik, itt már valamennyiükre rátámad. Az egyik lánynak az ütéstől monokli keletkezett a szeme alatt. 

A férfi motivációjáról nem sokat lehet tudni, és a Paraméter cikke szerint elég olcsón megúszta, ugyanis egy 40 eurós bírságot kellett fizetnie, és átültették egy másik kocsiba. A fenti rövid videóból annyit lehet érteni, hogy a lányok kamerázását nehezményezi, illetve azt kiabálja, hogy: "Mit gondoltok, hány éves vagyok?"

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?