Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb három nő állítja, hogy Trumppal szexelt, majd hallgatási pénzt kapott

2018.07.27. 16:21

Michael Avenatti, a Trumppal állítólagos szexuális viszonyba keveredő pornósztár, Stormy Daniels ügyvédje azt mondta, hogy további három olyan nőnek lett a jogi képviselője, akik elmondásuk szerint lefeküdtek Trumppal, és hallgatási pénzt kaptak a 2016-os választások előtt. Minderről az AP hírügynökség számolt be.

Az ügyvéd ezt egy beszélgetős fórumon mondta a californiai West Hollywoodban, de nem hozott nyilvánosságra ennél több információt. Arra a kérdésre, hogy van-e bármi bizonyíték az állítólagos viszonyokra, annyit mondott:

Van.

Hozzátette, hogy nincs abban a helyzetben, hogy erről beszéljen, erre nem kapott meghatalmazást az ügyfeleitől. Azt is mondta, hogy a nők hónapokkal ezelőtt vették fel vele, mint ügyvéddel a kapcsolatot. 

Egyben felszólította Trumpot és volt ügyvédjét, Michael Cohent, hogy valljanak színt a nőügyekről. "Kiadhatnák az információt az amerikai népnek. Elég volt a játszmákból", mondta. 

Trump jelenlegi ügyvédje, Charles Harder egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. Cohen ügyvédje pedig csak annyit mondott: óvakodni kell attól, hogy elhiggyünk mindent, amit egy ügyvéd állít egy jogi csata hevében.