Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghalt az amerikai kisfiú, aki müzlinek nézte a metamfetamint

2018.08.04. 12:40

Meghalt egy 8 éves kisfiú az amerikai Indiana államban, miután müzli helyett édesapja metamfetaminját ette meg, számolt be róla a Huffington Post. A toxikológiai vizsgálat szerint a kisfiú testében a halálos dózis 180-szorosát mutatták ki.

A kisfiúra az édesapja vigyázott a végzetes baleset idején. Délelőtt 10 órakor vette észre, hogy valami gond van a fiával. De ekkor nem a mentőket értesítette, hanem egy ismerősét, aki miután megérkezett azonnal hívta volna a mentőket, de a férfi megakadályozta ebben, mert tudta, hogy ha kijönnek a rendőrök, akkor őt letartóztatják egy korábbi, zaklatási ügy miatt. Azzal is fenyegetőzött, hogy megöli a nőt, kisfiát és saját magával is végez.

Végül a gyerek nagyszülei értesítették a mentőket, de a fiú életét végül nem sikerült megmenteni. A férfit a rendőrség letartóztatta és veszélyeztetés, gondatlanságból elkövetett emberülés és fegyverrel való visszaélés miatt is felelnie kell a bíróságon. Várhatóan 20 és 40 év közötti börtönbüntetésre ítélhetik. A tárgyalása decemberben kezdődik.