Erzsébet
1 °C
4 °C

Pucéran tüntetett a norvég zöld politikus

2018.08.13. 10:53

Megunta a hétvégi háza előtt elhaladó turistahajók áradatát Svein Ingvald Opdal. A 71 éves zöldpárti politikus ezért pont azt a megoldást választotta, amit a szentendrei szomszéd a művészeti magasles láttán: meztelenül állt ki az udvarára, amikor elhaladt az öbölben a turistákat szállító hajó – írta a Daily Mail.

Ez már vasárnap történt, mivel Opdalnak ekkorra fogyott el a türelme, miután az előző öt napban számos hajó jött összesen 11 ezer turistával az Olden körüli fjordokhoz.

Más kérdés, hogy Olden ismert turistaközpont fjordjait és gleccsereit korábban is rengeteg turista látogatta meg, nem mostanában indultak meg a turisták, ami árnyalja Opdal tökös tiltakozásának indokoltságát.

Igaz, ő is csak hirtelen ötletből fakadt viccnek tartotta a pucér tüntetést, amit azért az Instagramon is posztolt, így az őt elölről megpillantó ezernyi turista mellett instagramjának 475 követője meg a sajtó révén még tízezrek lássák hátulról is.

Opdal pucérkodó tiltakozása

  • 3786
    Önzés, elvégre neki sem véletlenül ott van hétvégi háza
  • 1916
    Teljesen jogos, mindent elárasztanak a turisták

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?