Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tengerbe esett a nézőtér egy spanyol fesztiválon

2018.08.13. 06:53 Módosítva: 2018-08-13 13:53:35

Összeomlott a fából készült nézőtér egy fesztiválon a nyugat-spanyolországi Vigóban vasárnap éjszaka. A galíciai város tengerparti fesztiválján sok száz ember volt a háromszáz négyzetméteres nézőtéren, amikor a stég beomlott és a tengerbe esett – írta szemtanúkra hivatkozva a BBC. A legfrisebb jelentések szerint több mint 300 ember sérült meg.

A balesetben senki sem vesztette életét, a vízben is átkutatták a romokat, de nem találtak senkit alatta, így egy ember kivételével kisebb sérülésekkel megúszták a résztvevők a balesetet.

A két napig tartó O Marisquino fesztivál hétfőn ér véget az Atlanti-óceán partján. Rels B rapper, akinek előadása közben történt a baleset, támogatásáról biztosította a sérülteket és gyors felépülést kívánt nekik. A fesztivál szervezőinek közleménye szerint mélyen megrázta őket az eset, lezárták a területet, hogy a szakértők megvizsgálhassák a tragédia okait.