Jenő
-2 °C
6 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Feldarabolta szeretőjét, aztán húsát felszolgálta egy grillpartin

kelly-cochran-6781e85e-58cd-49f6-802c-32f598a45c51
2018.08.16. 23:15

Mint minden újdonsült házaspár, a Michigan állambeli Kelly és Jason Cochran is tettek esküvői fogadalmat. A megszokott „míg a halál el nem választ” és „egészségben, betegségben” pontokat egy igencsak bizarr bekezdéssel is megtoldották:

ha bármelyikük is félrelép, a szeretőt közösen megölik.

Ezt letudván több mint egy évtizedig éltek békében és szeretetben az Iron River nevezetű kisvároskában. Egyszerű életet éltek: dolgoztak, néha pedig grillpartit szerveztek a barátaiknak.

Így ment ez egészen 2014-ig.

Ebben az évben ugyanis az akkor 37 éves Jasonnek egészségügyi problémái lettek, a házasságuk kezdett megromlani. Kelly pedig a munkáján keresztül megismerkedett egy helyi vállalkozóval, Chris Regannel. Nem telt sok időbe, szeretők lettek. A férfi végül munkát kapott egy másik államban, ezért elkezdte tervezni a költözését.

Számításait keresztülhúzta Jason Cochran, aki rájött felesége félrelépésére. Villámcsapásként hasított bele az esküvői egyezségük emléke, amire aztán kegyesen emlékeztette Kellyt is. Mivel az ígéret szép szó, a házaspár összedugta a fejét, hogy kifundáljon egy ördögi tervet a szerető végleges kiiktatására.

2014. október 14-én Kelly átcsábította magához Regant azzal a mondattal, hogy férje nem lesz otthon, közben vacsorát és szexet ígért neki. Az este folyamán a férj mintegy véletlenül mégis hazaérkezett, és miután kellően eljátszotta a meglepődött és felszarvazott férj szerepét, egy vadászpuskával fejbe lőtte a szeretőt. De még ez sem volt elég a Cochran házaspárnak: a férfi testét egy elektromos kézifűrésszel apró darabokra szelték fel, a testrészeket pedig szemeteszsákokban szórták szét a közeli erdőben. A férfi kocsiját elfurikázták egy buszpálya melletti parkolóba, és otthagyták.

A feleség, Kelly
A feleség, Kelly

Regan a beígért vacsorát végül nem kapta meg, de őt magát pár nappal később feltálalták.

Cochranék ugyanis újabb grillpartira invitálták meg közeli barátaikat, és egy egészen különleges menüt állítottak össze: a hús íze a vendégek szerint nem hasonlított sem csirkére, sem pedig disznóra. Nem csoda, az ugyanis Chris Regané volt, akiből hagytak egy kicsit a spájzban.

A szerető, Chris Regan
A szerető, Chris Regan

Nem sokkal később a rendőrség megtalálta az eltűntként kezelt férfi kocsiját, abban pedig egy cetlit: az útvonal volt rajta Cochranék házához. Bár átkutatták a házaspár otthonát, semmilyen használható nyomot nem találtak. Kelly közben azt bevallotta, hogy szeretők voltak a férfival, de azt is mondta, férje ezt egyáltalán nem bánta, mert nyitott kapcsolatban éltek. Mivel más bizonyítékot a rendőrök nem találtak, nem emeltek vádat ellenük. A házaspár végül elköltözött Indiana államba.

Kelly duplázott

2016-ot írunk, de a múlt még az új helyen sem hagyta őket nyugodni. Kelly egyre inkább haragudott a férjére azért, mert az megölte a szeretőjét, ezért aztán – már szólóban – előállt egy újabb tervvel. 

Az év februárjában kihívta a mentőket a házhoz, akiknek azt mondta, a férje depressziós, ezért belőtte magát heroinnal, alig lélegzik, folyamatosan hány és izzad. A rendőrségnek azonban bűzlött a dolog, a boncolás pedig megerősítette a gyanút:

Kelly saját férjét lőtte túl heroinnal, de mivel túl lassúnak találta a haldoklást, ezért közben inkább megfojtotta.

Teljes kilenc hónapig játszotta a gyászoló özvegyet, mire végre gyilkosság miatt vádat emeltek ellene. Bár megpróbált elmenekülni, végül Kentuckyban elkapták, de még az őrizetben sem nyugodott: szemüvegét fegyverként használta cellatársai ellen.

A nő végül mindent bevallott. Azt mondta, azért végzett a férjével, mert az a szeretője megölésével

elvette az egyetlen jó dolgot az életemből. Kiegyenlítettem a számlát.

Ezután elvezette a rendőrséget az erdőbe, ahol elrejtették Regan testrészeit. Megtalálták néhány csontját, valamint a fejét a golyó ütötte lyukkal. A helyszínen bevallotta: élvezte az euforikus érzést, amit szeretője testének felszabdalása nyújtott neki. 

A férj, Jason Cochran
A férj, Jason Cochran

Kelly ellen Indiana államban férje meggyilkolása miatt emeltek vádat, Michiganben pedig azért, mert asszisztált a szeretője megölésében, amiért életfogytiglant kapott. Beszélt arról is, hogy csonkították meg a férfit:

Amikor Jason feldarabolta őt, a sajátjában tartotta Regan kezét, és azt mondta: „ez az utolsó alkalom, hogy integet neked”, majd búcsúzóul meglengette a kezet.

Ez év áprilisában a férje meggyilkolása miatt Kelly végül 65 évet kapott. Azóta szárnyra kapott a hír, és maga Kelly is utalgatott rá: még kilenc férfi meggyilkolásában is bűnös lehet országszerte, ami Amerika legnagyobb női sorozatgyilkosává teheti. Erről dokumentumfilm is készült Dead North (Halott észak) címmel.

Források: Mirror, Daily Beast

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?