Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Több embert halálra késeltek egy belga étteremben

2018.08.22. 20:36

A rendőrség részlegesen lezárta az ország keleti felében fekvő Moresnet települést, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi több embert is megkéselt az egyik helyi étteremben, jelentette az MTI.

A sajtóban korábban megjelent felvételeken látható volt, ahogy rendőrök lezárják a Liège közelében fekvő, Plombièreshez tartozó település utcáit.

A Libre Belgique szerint három ember belehalt a sérüléseibe. Thierry Wimmer polgármester azt mondta a lapnak, hogy nem terrortámadás történt, személyes indíték áll a késelés mögött, "az emberek nincsenek veszélyben".

A Belga hírügynökség legfrissebb értesülései szerint a támadó és két nő is életét vesztette, az étterem vendégei közül pedig többen megsebesültek. A Belga hírügynökség az ügyészségre hivatkozva úgy tudja: a késelő volt barátnőjét, és annak anyját gyilkolta meg. Egyelőre nem tudni, hogy az elkövető miként halt meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?