Ödön
1 °C
11 °C

Egy dugó miatt kétszázan húzták meg magukat estére egy angliai IKEA-ban

2018.08.30. 09:05 Módosítva: 2018-08-30 13:21:35

Szerdán az angliai Thurrock közelében le kellett zárni az autópályát, ahol két kamion ütközött össze. A baleset miatt hatalmas dugó alakult ki az autópályán, sokan nem jutottak haza, ezért az ottani IKEA lehetővé tette az autósoknak, hogy az áruházban töltsék az estét, írja a Daily Mail

Aki a dugóban rekedt, legalább 5-6 órán át nem tudott mozdulni. Szerencsésebbek voltak azok, akik még eljuthattak a közeli IKEA-hoz. Ott végül legalább kétszázan várhatták ki a dugó végét a bemutatóteremben kiállított ágyakon, kanapékon. 

"Örülök, hogy végül kaptunk szobát" - írta ironikusan a Twitteren egy nő az IKEA-ágyon fekvő barátjáról szóló kép alá. 

Egy anya azt osztotta meg, hogy a kislányával együtt fogságba estek az IKEA-ban, de az időt  legalább színezéssel és rajzolással el tudták ütni az áruház gyerekmegőrzőjében.

Az IKEA a rendkívüli esetre való tekintettel este 11-ig hosszabbította meg a nyitva tartását. A Daily Mail azt írja: olyan is volt, akinek megengedték, hogy az áruházban töltse az éjszakát. 

  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?