Erzsébet
1 °C
4 °C

Szijjártó most a francia Európa-minisztert osztotta ki

2018.09.16. 18:27

Az európai ügyekért felelős francia miniszter állításával ellentétben Magyarország az egyetlen állam Európában, ahol a kormány kikérte az emberek véleményét az illegális bevándorlásról közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Nathalie Loiseau Twitter-bejegyzésére reagálva.

A francia kormány európai ügyekért felelős minisztere szombaton a Twitteren azt írta: Franciaországgal ellentétben Magyarország és Olaszország nem szervezett vitákat Európáról. A populisták talán félnek szót adni a népnek? - tette fel a kérdést Nathalie Loiseau.

Szijjártó Péter közleménye szerint Magyarország a határvédelem jogát sem fogja átadni, "hiába akarják azt a párizsi, brüsszeli és strasbourgi politikusok elvenni tőlünk, azért, hogy beengedhessék a migránsokat". A kormány a magyar és az európai emberek akaratának megfelelően nemet mond az illegális bevándorlásra, miközben a gyáva bevándorláspárti politikusok nem merték megkérdezni az embereket - olvasható közleményében. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?