Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tartálykocsival ütközött egy busz Iránban: 21 halott

2018.09.18. 08:47

Utasokkal teli busz ütközött gyúlékony anyagot szállító tartálykocsival az Irán középső részén fekvő Iszfahán tartományban, a balesetben 21 ember meghalt - jelentette az ISNA helyi hírügynökségre hivatkozva az MTI.

A busz Teheránból tartott Kermánba az ország déli részén, amikor a baleset történt kedden kora reggel. Helyi beszámolók szerint a busz kigyulladt, tizenkilenc ember a helyszínen vesztette életét, ketten a kórházba szállítást követően haltak meg. A balesetben további húsz ember megsérült, őket kórházba vitték.

A közel-keleti országban magas a halálos közlekedési balesetek száma a sofőrök tapasztalatlansága, valamint az autók és az utak rossz minősége miatt. A helyzet az utóbbi években valamelyest javult: a 17 millió autóra körülbelül évi 20 ezer halálos baleset jut.