Judit
3 °C
7 °C

A német metrón is divatba jött a paprikaspray

2018.12.03. 14:41

Paprikaspray-t fújtak ki hétfőn a németországi Kölnben egy metróállomáson, többen megsérültek, írja az MTI.

A Kölner Stadtanzeiger és az Express című helyi lapok beszámolója szerint a gáztól 15 ember lett rosszul, a többi között kötőhártya-gyulladásos tünetekre és légúti ártalmakra panaszkodtak. Három sérültet kórházba kellett szállítani.    

A Kalk Kapelle nevű állomáson történt eset háttere egyelőre ismeretlen, és azt sem tudni még, hogy egy vagy több ember használt gázsprayt. A mentők nagy erőkkel vonultak ki az állomásra, amelyet átmenetileg le is zártak. A rendőrség a tanúk beszámolói és az állomás térfigyelő kameráinak felvételei alapján igyekszik tisztázni a körülményeket.

Mint mi is megírtuk, nemrég egy férfi  gázspray-t fújt  a 2-es metró Keleti pályaudvari megállójában a metrószerelvénybe egy másik férfi után, akivel összevitatkozott. A metró órákig nem járt, a fuldokló utasok az alagutban sétálva hagyták el a megállót. A férfit vasárnap hajnalban fogták el a rendőrök.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?