Lóránt, Loránd
-6 °C
1 °C

Magyar nő gyilkolhatott Ausztriában

2018.12.09. 09:52

Három középkorú nőből álló osztrák bűnbanda több mint 300 millió forintnyi eurót zsarolt ki nyugdíjas nőktől. Leszólították őket az utcán, és azt ígérték nekik, különféle módszerekkel balsors elleni védelmet tudnak rájuk rakni, ezért pedig pénzt kértek. Aki nem kért az állítólag segítségből, azt megfenyegették, hogy megátkozzák, írja a Blikk. Figyelmeztetésként és bosszúként ingatlanokat is felgyújtottak Villach városában.

A bűnbanda egyik tagja egy 43 éves magyar állampolgárságú nő, aki már régóta Villachban él. A gyanú szerint a magyar nőt egy 72 éves nő megfojtásával is gyanúsítják. A Blikk szerint épp újabb gyújtogatásra készült, amikor elkapták, tettét beismerte, de azt mondta, a 47 éves bandavezér parancsát teljesítette, amikor megölte az idős nőt.

A lap szerint a vezér állítólag 90 ezer eurót (kb. 30 millió forintot) kért kölcsön az idős nőtől, akinek a végrendeletébe is beíratta magát. A nő viszont elkezdte visszakövetelni a pénzt, ezért kellett meghalnia. A magyar nő most azért ismerte el a gyilkosságot, mert szabadulni akart tőle.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport