Betört a gyógyszertárba, majd az ott bevett altatóktól el is aludt

2019.02.09. 10:58

Különös lopás ügyében indított nyomozást a privigyei (Prievidza) rendőrség, írja a Bumm.sk. A helyi gyógyszertáros arra lett figyelmes, amikor reggel a gyógyszertár felé ment, hogy a kirakat be van törve, és rendőrök állnak az üzlet előtte. Kiderült, betörtek ugyan, de a betörő a rendőrök kiérkezésekor bent aludt.

72937925-f2b4-4fba-a894-c8eb941532a8
Fotó: TV JOJ

A férfi egy kővel dobta be a gyógyszertár kirakatát, majd miután bement a pénztárban lévő készpénzhez nem is nyúlva azonnal a gyógyszerekhez ment. Ott rögtön a gyógyszertárban bevett 90 darab szorongásoldót és altatót, illetve vitaminokat.

Azt ugyan nem tudni, mennyi idő múlva, de minden bizonnyal rövid időn belül hatni kezdtek a gyógyszerek, mert a férfi ott helyben elaludt, így a rendőröknek kiérkezésekor még ott feküdt.

"A férfit kórházba szállították, félő, hogy összeomlik a légzése. Milan Henčel, a kórház munkatársa szerint akkora mennyiségű gyógyszert fogyasztott el, hogy tettébe akár bele is halhat" - írja a lap.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport