Letartóztatták az amerikai sztárügyvédet, Michael Avenattit

2019.03.25. 19:15

Michael Avenatti sztárügyvédet letartóztatták hétfőn. A sikkasztással, hűtlen kezeléssel és a Nike megzsarolásával vádolják -írja a Variety.

A vád sajtótájékoztatót tartott, ahol arról beszéltek, hogy az ügyvéd több mint 20 millió dollárt követelt, hogy elálljon attól, hogy meghurcolja a céget. Az ügyvéd kedden tart sajtótájkoztatót az üggyel kapcsolatban, ami szerinte egy óriási botrány kirobbanása lesz. Az eset a középiskolai kosárlabdával kapcsolatos, és az ügyvéd szerint a szálak a Nike legfelsőbb vezetőihez érnek el, valamint érintik a liga legnagyobb neveit is. 

Közben Los Angelesben bejelentette az ügyészség, hogy sikkasztás és hűtlen kezelés miatt áll bíróság elé az ügyvéd. 

Avenatti azzal vált híressé, hogy Stormy Danielst képviselte a Donald Trumppal kapcsolatos lefizetési botrány kirobbanásánál. Egy ideig még az elnökválasztásra is készült, de később ettől elállt. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla