Jolán, Vid
11 °C
28 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videón a Srí Lanka-i szállodai robbantás

2019.04.27. 16:48

Húsvétvasárnap az Indiától délre fekvő szigetország, Srí Lanka három templomát és három luxushotelét robbanások rázták meg , később egy főváros közelében található állatkertnél is robbanás történt. A detonációkról hamar kiderült, hogy öngyilkos merénylők hajtották végre őket. 

A Sky News most közzétett egy biztonsági kamera felvételt, amin az egyik öngyilkos merénylő látható, ahogy besétál a szállodába, majd azt is látni, ahogy működésbe lép a pokolgép.

A húsvéti robbantásoknak 253 halottja és mintegy 500 sebesültje volt. Mint kiderült, egy gazdag helyi fűszerkereskedő korábban Angliában tanuló fiai is részt vettek a merényletekben. Úgy tudni, a merényletek kitervelője is meghalt a robbantásokban. A merényletet az Iszlám Állam vállalta magára. A Srí Lanka-i szombaton hatóságok rajtaütést hajtottak végre egy feltételezett bombagyáron Ampara Sainthamaruthu településen. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport