30 ezer dollár esett le egy teherautóról, szétkapkodták az emberek

2019.04.28. 11:44

Csütörtökön este a michigani Grand Havenben egy teherautóról leesett egy 30 ezer dollárt ( kb. 8,67 millió forintot) tartalmazó doboz, a pénz pedig szanaszét szóródott. A rendőrség azután értesült a helyzetről, miután forgalmi dugó alakult ki, hiszen egyre többen szálltak ki az autóikból, hogy felszedegessék a bankjegyeket.

Miután a rendőrök megérkeztek a helyszínre, le is zárták a területet, és néhány civillel együtt megpróbálták begyűjteni a pénz maradékát. A helyszínre közben visszatért a teherautó sofőrje is, aki elmondta, hogy milyen nagy kár érte. 

Mivel az eredeti összegnek csak a töredékét sikerült megtalálniuk, a hatóság arra kért mindenkit, aki esetleg vitt a pénzből, hogy legyenek kedvesek visszahozni. És volt, aki eleget is tett ennek a felkérésnek, egy nő 3880 dollárt vitt vissza, két 17 éves fiú pedig 630 dollárt.

Köszönjük, és csak így tovább! Dicséretes, hogy vannak még ilyen becsületes emberek. A pénz eredeti tulajdonosa nagyon hálás lesz

- írta a rendőrség. Bár igazából így sincsenek sokkal beljebb, hiszen még mindig hiányzik nagyjából 23 ezer dollár, vagyis körülbelül 6,6 millió forint.

 Forrás: CNN

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport