Newcastle-ben nem tiltották be a shake-et, meg is dobták a brexitpárti Farage-t

2019.05.20. 16:34

A hétvégén Skóciában pár órára betiltották az egyik gyorsétteremláncnál a milkshake-ek árusítását, nehogy azzal dobják meg a brexitpárti Nigel Farage-t, amikor az a brit országrészbe látogatott.

Hétfőn Newcastle-ben nem tett hasonló elővigyázatosságot a rendőrség, aminek meg is lett az eredménye:

a no deal brexitet hirdető Farage-on egy hatalmas adag shake landolt.

Farage a csütörtöki EP-választás előtt kampányolt a városban, amikor a tejes itallal megtámadták. Egy videófelvételen hallható, ahogy a városban sétáló politikust fasisztának nevezték, mielőtt megdobták, míg Farage a biztonsági személyzetét kérdőre vonva reagált a milkshake-es támadásra, azt kérdezve tőlük, hogy miért nem tudták megakadályozni dobást.

Az Independent által megszólaltatott támadó, Paul Crowther nem készült előre a dobásra, amihez egy banános, sóskaramellás shake-et használt, de Farage-t látva úgy érezte, ki kell nyilvánítania nemtetszését.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla