Sámuel, Hajna
19 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Ne húzzanak le több metamfetamint a vécén, mert megőrjíti az aligátorokat

2019.07.16. 13:20

Egy tennessee-i város rendőrei arra kérik a lakosságot a Facebookon, hogy ne húzzanak le több metamfetamint a vécén, mert az a csatornarendszeren át az élővizekbe jut, és megőrjíti az alligátorokat és a többi vízi állatot.

A Loretto városi rendőrség saját tapasztalatára hivatkozott: nyomozói rajtakaptak a hétvégén egy gyanúsítottat, amint a vécéjén le akarta húzni a nála lévő metamfetamint. 

Ezért arra kérték a helyieket, ne juttassanak a csatornarendszerbe drogokat, tablettákat, mert tartalmuk az ülepítőtavakba kerül a tisztítás előtt. A metamfetaminnal szennyezett vízben vadludak, vadkacsák is élnek, és félő belegondolni, mit tesz velük a kábítószer, írták. A vízimadarakon túl a környező vizekben élő aligátorok is veszélyben vannak: a víz metamfetamintartalma metgátorokká változtathatja őket- figyelmeztettek a rendőrök. 

Azt javasolták, ha valaki meg akar szabadulni a drogoktól, beleértve a receptre felírt gyógyszereket is, inkább őket értesítse, mert a rendőrök biztosítják a megfelelő megsemmisítést.

(MTI)