András, Andor
-3 °C
3 °C

Megölte exbarátnője családját egy 25 éves osztrák férfi

2019.10.06. 18:02

Öt embert gyilkolt meg szombatról vasárnapra virradó éjjel egy 25 éves férfi az ausztriai Kitzbühelben, írja a Reuters az APA osztrák hírügynökségre hivatkozva. A feltételezett gyilkos most előzetes letartóztatásban van, mondta a tiroli tartományi rendőrség. 

2019-10-06 18 10 19-Window.png
Fotó: google.com

A fiatal férfi az exbarátnője családjához tört be szombaton késő este, ahol lelőtte a 19 éves lányt és az új barátját, valamint a nő szüleit és testvérét is. Ezután a rendőrségre ment, ahol azonnal bevallotta tettét, írja az osztrák sajtó. 

A Krone beszámolója szerint vasárnapra az egész város gyászba borult: a sípályáiról is híres Kitzbühel polgármestere szerint ilyen kegyetlenség még soha nem történt a településen. A jónevű családból származó 19 éves lány barátai szintén megrendültek, hiszen az eset előtt néhány órával még együtt szórakoztak a belváros utcáin: „Mindannyian megdöbbentek, és nem tudják elhinni azt, ami történt” – mondta Klaus Winkler polgármester.

A polgármester a Kronénak azt mondta, egy válságstáb dolgozik most a helyszínen: ennek a  munkatársai beszélnek a rokonokkal, ismerősökkel, és felkeresik azokat a helyi kocsmákat, szórakozóhelyeket, ahová gyakran járt az áldozat és a tettes is. Az ügyben zajló nyomozás pedig még több napig is eltarthat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport