A kések veszélyeiről szóló eseményen késeltek meg egy fiatalt Londonban

2019.11.10. 12:54

Gyilkossággal vádol a Scotland Yard egy 17 éves londoni fiatalt, aki a gyanú szerint egy csütörtöki, a kések veszélyeire rámutató eseményen halálra késelte a 18 éves Hakim Sillahot – írja a Guardian.

Hakim Sillah
Hakim Sillah
Fotó: Metropolitan Police Service

A hatóságokat csütörtök délután riasztották a London nyugati részén található Uxbridge egyik közösségi házához, ahol az esemény zajlott. A kiérkező rendőrök itt találtak rá a megkéselt Sillahra, akit a mentők nem sokkal később kórházba is szállítottak, de az életét már nem sikerült megmenteniük. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történhetett: a jelenlegi információkból annyi derült ki, hogy Sillah és a másik fiatal valamin összevesztek, ez verekedésig fajult, az egészet pedig a késelés zárta le.

A rendőrök tájékoztatása szerint az incidens során egy másik fiatal is megsérült, őt akkor szúrták meg, mikor megpróbálta szétválasztani a verekedőket. Őt azóta már kiengedték a kórházból. Az éppen a környéken kampányoló Boris Johnson miniszterelnök részvétét fejezte ki a Sillah családja és barátai felé.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport