Órákig, kutyákkal kerestek egy sérültet, miután egy magyar kamionos azzal hívta a rendőröket, hogy elsodort valakit

2019.12.25. 15:26

Egy magyarországi kamionsofőr rémülten jelentette a segélyhívón, hogy valószínűleg elgázolt valakit Nyitra közelében kedden az esti órákban, a sűrű esőzésben. A helyszínre kiérkező rendőrök átkutatták a környéket, de senkit nem találtak, írja a szlovákiai Paraméter.

A kamionsofőr hűtőgépeket szállított Nagytapolcsányból Budapestre, amikor Veľký Lapáš községnél egy csattanást hallott, és úgy tűnt neki, hogy a visszapillantójával elsodort valakit. A sofőr megállt, de nem talált senkit. Jelentette a segélyhívón, a mentők, rendőrök ki is jöttek a helyszínre, de ők sem találtak semmilyen sérültet a környéken. 

A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint öt órán tartott a keresés a biztonság kedvéért, még rendőrkutyát is vittek, de nem találtak senkit.

"A kamionsofőr a Joj televíziónak úgy nyilatkozott, hogy még ha be is igazolódott, hogy nem gázolt el senkit, ha nem állt volna meg és nem értesítette volna a rendőrséget, nem tudott volna elszámolni a lelkiismeretével. Hálás volt a rendőröknek a professzionális hozzáállásért" - írja a lap.  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön