Lövöldözött egy férfi Kalinyingrádban, többen meghaltak

2020.02.15. 20:40 Módosítva: 2020.02.15. 21:58

Tüzet nyitott a járókelőkre egy férfi az Oroszországhoz tartozó kalinyingrádi exklávéban szombaton, ketten életüket vesztették, írja az MTI az orosz rendőrség információi alapján.

„Előzetes értesülések szerint a férfi vadászfegyverből nyitott tüzet. Két embert megölt, majd saját magával akart végezni. A megsebesült elkövetőt kórházba szállították”

– mondta a rendvédelmi hatóság illetékese.

Natalja Gacko, az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) kalinyingrádi részlegének szóvivője időközben arról tájékoztatott, hogy a 63 éves elkövető belehalt sebeibe.

A két áldozat egy pár, egy nő és egy férfi. A nő várandós volt. A RIA Novosztyi orosz hírügynökség a biztonsági erőkre hivatkozva úgy tudja, a pár 13 éves fiúgyereke is megsebesült, őt most kórházban ápolják.

Az Interfax orosz hírügynökség értesülése szerint piaci eladók közötti konfliktus állhat a történtek hátterében. Az egyik eladó nyitott tüzet Szajga típusú fegyveréből. Gacko szerint indítéka személyes viszály lehetett. Szemtanúk beszámolói szerint ugyanis a párnak is volt egy üzlete a piacon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport