Gyula
8 °C
21 °C

Szexvideót készítettek egy buddhista templomnál olasz turisták Mianmarban

2020.02.17. 16:08 Módosítva: 2020.02.17. 19:01

Két turistát keresnek a mianmari hatóságok, akik a festői szépségű Bagan város egyik buddhista templománál készítettek egy szexvideót, amit később meg is osztottak az interneten – írja az MTI. 

A mianmari régészeti minisztérium azután jelentette a párt a rendőrségnek, miután a felvétel felkerült egy pornómegosztó internetes oldalra a múlt héten, és óriási felháborodást váltott ki. A weboldalon található profiljuk szerint a pár tagjai 23 éves olaszok, a nevük és a tartózkodási helyük azonban ismeretlen. A szóban forgó videót hétfőn törölték.

A törvénysértésért legfeljebb két év börtönbüntetés szabható ki.

Nem ez az első alkalom, hogy külföldi turisták összeütközésbe kerülnek a mianmari hatóságokkal az ország fő vallásának számító, buddhizmussal szembeni tiszteletlenség miatt. Egy spanyol turistát 2016-ban kiutasítottak az országból, miután bagani szerzetesek észrevették, hogy egy Buddha-tetoválás van a lábán. Egy új-zélandi férfi pedig több mint egy évet töltött börtönben, amiért egy fülhallgatót viselő Buddha képével népszerűsítette ranguni bárját 2014-ben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport