Családja szerint nem volt krónikus beteg a koronavírus legfiatalabb brit áldozata

2020.03.25. 14:49

Egy 21 éves lány is a koronavírus áldozatai között van az Egyesült Királyságban, ahol a járvány eddig több mint nyolcezer embert fertőzött meg és 422 ember életét követelte.

Chloe Middleton halála azonban további vizsgálódásokra adhat okot, amennyiben a gyászoló családtagok értesülése pontos: szerintük ugyanis a lánynak semmilyen betegsége nem volt, a vírusfertőzés előtt teljesen egészséges volt – írta a Telegraph.

„Üzenem azoknak, akik szerint ez csak egy vírus, ezt gondolják át még egyszer. Saját tapasztalatból mondom, ez az úgynevezett vírus ugyanis elvitte az én 21 éves lányomat” – írta Facebook-bejegyzésében Diane Middleton.

Ebben az esetben ő a legfiatalabb áldozat azok között, akik nem szenvedtek más betegségben, amely miatt szervezetük nem tudott megbirkózni a vírussal.

Eddig ugyanis a halálos áldozatok döntő többsége krónikus beteg és/vagy idős ember volt. Az eddigi legfiatalabb brit áldozat egy 18 éves fiú, ő azonban komoly egészségügyi problémákkal küszködött korábban is, így halálában nem volt kizárólagos szerepe a vírusnak.

Nem kizárt, hogy Chloé mégsem volt teljesen egészséges, ez azonban csak további vizsgálatokkal állapítható meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport