Kémnő volt a vízbe fulladt orosz modell?

2020.09.11. 23:30

Jelenleg az olasz rendőrség azt próbálja kideríteni, hírszerző lehetett-e az az orosz Playboy-modell, aki egy fotóssal vett részt egy gyanús küldetésen – írta a Sun magazin és a Ria Novosztyi is.

Galina Fedorova
Galina Fedorova
Fotó: instagram

A 32 éves Galina Fedorovát holtan találták, miután egy brit állampolgárral, Yev Taranovval úszkált egy NATO-bázis közelében. A pár egy távoli, Szardínia környéki szigetre indult el felfújható gumicsónakkal, amikor Taranov azt mondta, álljanak meg, mert búvárkodni akar.

Később kikerült egy videó, amelyen ő látható, amint egy hajót bámul, a felirat pedig: „A matróz tengerre száll, tengerre száll.” De a csónak elszabadult a horgonyról, és Isola Rossa felé kezdett sodródni. 

Taranov később azt mondta az olasz rendőrségnek, hogy ekkor megpróbált a csónak után úszni, és kiabált is közeli hajónak. Addigra már szem elől tévesztette Galina Fedorovát. Őt Szardíniára vitték, közben egy helikopter felfedezte az áldozat holttestét.

A rendőrség szóvivője közölte, egyelőre balesetként kezelik az ügyet, bár már drónfelvételeket is megvizsgáltak, hogy kiderítsék, állhat-e kémtevékenység a háttérben, mivel az eset a NATO Teulada nevű támaszpontjának közelében történt. A NATO lőtávolában voltak, ami tiltott területnek számít.

A post mortem szerint Galina halálát fulladás okozta. Ebben közrejátszhatott az elfogyasztott alkohol is, a gumicsónakban szeszes italok üvegeit találták.

Az Instagramon édesanyja és 100 ezer követője emlékezett rá a napokban. Az oldalán az áll:

„Modell, utazó, jógaimádó, hedonista és Földlakó.” 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport