Botond, Mózes
EUR 386,96 Ft
USD 372,04 Ft
14 °C
29 °C

Kiengedték Navalnijt a kórházból

2020.09.23. 13:28

Alekszej Navalnij, az orosz ellenzék vezetője három napja még Instagram-oldalán tudósított állapotáról a berlini kórházból. A Charité Kórház szerint az állapota jelentősen javult a náluk töltött harminckét nap alatt, ezért az akut ellátást meg lehet szüntetni – írja a CNN. Az őt ápoló orvosok szerint egyértelmű a javulás, de a novicsok idegméreg hosszú távú hatásainak felmérésére még nem volt elég ez az idő.

Navalnij augusztus 20-án esett össze egy Szerbiából Oroszországba tartó repülőgépen, azonnal a berlini Charité Kórházba szállították. Munkatársai szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök parancsára mérgezték meg. A Kreml minden ezzel kapcsolatos vádat tagad.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla