Botond, Mózes
EUR 386,97 Ft
USD 372,14 Ft
14 °C
29 °C

McCain özvegye Bident támogatja

2020.09.23. 14:13

Cindy McCain, John McCain republikánus arizonai szenátor özvegye kedd este a Twitteren jelentette be, hogy a 2020-as amerikai elnökválasztáson Joe Biden demokratajelöltet támogatja.

A férjem, John egy elv szerint élte életét: a haza az első. Republikánusok vagyunk, igen, de először is amerikaiak. Csak egyetlen jelölt van ebben a versenyben, aki kiáll nemzetünk elveiért, és az @JoeBiden.

Egy ezt követő tweetben pedig tovább dicsérte Bident:

Joe és én nem mindig értünk egyet ügyekben, és tudom, hogy Johnnal több szenvedélyes vitájuk is volt, de ettől még Joe egy tisztességes és egyenes ember. Méltósággal fog vezetni minket.

Joe Biden, szintén a Twitteren, megköszönte az özvegy támogatását és barátságát.

A történet előzménye, hogy Trump 2015-ben személyesen John McCaint támadta azzal, hogy 

nem tartja McCaint háborús hősnek, mert ő azokat a katonákat preferálja, akiket nem fogtak el.

John McCain pilóta volt a vietnami háborúban, és öt évet töltött hadifogságban, ahol többször megkínozták és magánzárkában tartották. 1973-ban, amikor kiszabadult, az Egyesült Államokban háborús hősként fogadták és számos rangos kitüntetést kapott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla