18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ágyában marcangolta halálra a lányt a megmentett kutya

2021.02.07. 11:46

Ágyában marcangolt halálra egy fiatal lányt egy kutya, amelyet korábban ő mentett meg – adta hírül a Sun. Keira Ladlow egyedül volt birminghami házukban, amikor a bullmasztiff megtámadta, borzasztó sérüléseket ejtve rajta. Karját állítólag tőből leharapta. A helyiek meghallották a lány sikoltását és a kutya hangos ugatását.

A mentők és a rendőrök délután két óra körül érkeztek a helyszínre, miután egy rokon a helyszínre sietett, és vérbe fagyva talált rá a lányra. A hatóságok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A rendőrség szerint senki más nem tartózkodott a házban az eset idején, így kizárták, hogy a kutyán kívül más elkövető szóba jöhet. Az állatot várhatóan elaltatják.

Abeygail Barrett, a lány rokona Facebook-bejegyzésében azt írta: 

Előző kutyája egy pitbull volt, aki rákban pusztult el, ezért megmentette ezt a kutyát, miután megtalálta mostoha körülmények között egy kertben, ahol négy éven át tartották.

Hozzátette:

Néha, bár csupa jó szándékkal mentenek meg egy-egy kutyát, a múltjuk drámaian kiszámíthatatlanná teszi őket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport