Babszósszal teli medencében áztatta magát egy napig, hogy megmentse a kedvenc éttermét

2021.03.10. 14:20

Egy amerikai kaszkadőr 24 órára beleült egy babszósszal teli felfújtható medencébe, hogy segítsen megmenteni a túlélésért küzdő kedvenc éttermét, a mexikói fogásokat kínáló Los Torost (Bikák) a kaliforniai Chatsworthben.

Hunter Ray Barker az étterem logóját viselő pólóban és maszkkal az arcán foglalt helyet a medencényi mártásban, hogy szokatlan mutatványával vendégeket csalogasson a koronavírus-járvány hatásaitól szenvedő, Los Angelestől északnyugatra található vendéglőbe. A gumimedencében ülve a férfi a karjára is rátetováltatta az étterem három bikát ábrázoló emblémáját.

Kiváló alkalom nyílt arra, hogy szarvánál ragadjuk meg a bikát és egy bombasztikus akcióval a helyi kisvállalkozások segítségére siessünk

– mondta a kaszkadőr, aki a környéken felnőve Nicolas Montano 1967-ben alapított éttermébe járt szüleivel a családi ünnepekre.

Az akció Barker ötlete volt, és először az étterem tulajdonosát is sikerült megdöbbentenie vele.

A Los Toros vendégeit és a járókelőket lenyűgözte a férfi áldozatkészsége. Mint egyikük mondta, őrültség, amit Barker csinál, de ha mutatványa segít a vendéglőn és a közösségen, akkor azt ő is támogatja.  • Hírek
  • Hírek