Jennifer Aniston Olivia Wilde exvőlegényével randizik?

GettyImages-139121098
2021.04.03. 11:36

Tavaly novemberben robbant a bomba, miszerint Olivia Wilde és Jason Sudeikis szakítottak. Ekkor már hét éve jártak együtt, eljegyezték egymást, és két közös gyerekük is született.

Év elején aztán kiderült, hogy a színésznő összejött a One Direction egykori frontemberével, a nála 10 évvel fiatalabb Harry Stylesszal.

Bizonyos híresztelések szerint Jason Sudeikis is továbblépett. Bár nemrég Keeley Hazell modellel hozták össze, most az a hír járja, hogy volt kolléganőjével, Jennifer Anistonnal randizgat. Mindezt a Life & Style nevű amerikai bulvárlap állítja.

A színésznőt mostanában többekkel összehozták már, a rajongók például bármit megtennének, hogy ő és Brad Pitt újra összejöjjenek, erre azonban az eddig történtek alapján mikroszkopikusan kicsi az esély. A Micky szemléje szerint Jennifer és Jason (micsoda összecsengő nevek!) között már a Családi üzelmek című film forgatásán is szikrázott a levegő, csak hát akkor még mindketten foglaltak voltak.

Jennifer Aniston képviselője cáfolta a lap teóriáját, de persze nem ők lennének a celebtörténelem első párja, akik titokban szeretnék élvezni egymás társaságát.

Ön szerint valóban összejött Jennifer Aniston és Jason Sudeikis?