18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Agyonverte a pedofil cellatársát, aki a húga megerőszakolásáról mesélt neki

2021.08.08. 17:14

Az amerikai Washington szövetségi államban a 26 éves Shane Goldsby egy rendőrautó ellopása miatt került börtönbe. Cellatársául a 70 éves Robert Munger kapta, aki gyermekek megerőszakolásáért és egyéb pedofil bűncselekményekért töltötte 43 éves börtönbüntetését. 

Goldsby egy nap megölte Mungert, amiért most 25 év börtönbüntetésre ítélték. A bírósági jegyzőkönyvek szerint hátulról támadt Mungerre az elítéltek nappali közös tartózkodási helyiségében, 14-szer megütötte, majd négyszer fejbe rúgta az ütéseitől földre zuhanó áldozatát.

Goldsby  azt vallotta, hogy Munger az őrületbe kergette a maró gúnnyal előadott történeteivel arról, hogyan erőszakolta meg a húgát. 

Állandóan arról beszélt, hogy mit művelt, és hogy fotói és videói is vannak a szörnyű tettéről.

– vallotta Goldsby, aki levélben bocsánatot kért Munger feleségétől és családtagjaitól a gyilkosságért. Azt írta, elképzelni sem tudja, milyen érzés elveszíteni valakit így, és reméli, hogy a Munger család felépül abból, amit ő okozott.

A 26 éves férfit – emlékeztet a The New York Post – egyébként egy száguldozásért ültették le. Még 2017-ben lopott el egy rendőrkocsit, majd hosszú autós üldözés után belerohant egy rendőrségi úttorlaszba.