Nyaralásból tértek haza, holtan találták az édesanyjukat

2021.09.11. 13:01

Nyaralni volt egy kaliforniai család, és amikor kedd este hazaértek, horrorfilmbe illő jelenet fogadta őket. A helyi hatóságok úgy vélik, hogy a 36 éves Virginia Canterót nem sokkal az után gyilkolták meg, hogy a családja Mexikóba utazott egy hosszú hétvégi kiruccanásra. Mivel az édesanya elidegenedett a férjétől, ő nem tartott a többiekkel.

A nyomozók szerint Cantero nem betörés vagy rablás áldozata, semmi jelét nem találták ugyanis erőszakos behatolásnak a ház körül. Azt nem árulták el, hogyan halt meg, de a toofab információi szerint erőszakos emberölés áldozataként hivatkoznak rá. Úgy tudni, hogy a nő kocsija sem volt a helyszínen, ezt később találták meg a hatóságok.

Az áldozat testvére egyébként arról számolt be, hogy Cantero az elmúlt hónapokban szerzett egy gyanús férfi barátot. Mint mondja, a napokban próbálta is felvenni a kapcsolatot a nővérével telefonon, de nem kapott választ. Pénteken körbejárta a házat, de senkit sem talált otthon, kivéve az említett gyanús illetőt. Azt nem tudni, hogy az áldozat pontosan mikor halt meg, de amikor a családja rátalált, feltehetőleg már napok óta halott volt. A rendőrség folytatja a nyomozást.

Virginia Cantero egyébként nehéz időket élt meg. Az elmúlt évben egymás után veszítette el az édesanyját és a nagymamáját, korábban pedig már egy testvérét is el kellett temetnie. Egy barátja szerint a nő keményen dolgozott, hogy túltegye magát a veszteségein, de a szeretteiről sosem feledkezett meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport