Egy szál alsónadrágban ajánlott állást szexért a román polgármester

2021.10.02. 11:03

Egy szál alsónadrágban parádézott a Brăila megyei Gropeni polgármestere, Stan Malinche, aki egyebek között különféle állásokat ajánlott szex fejében egy fiatal nőnek – írja a Főtér.

A kormányzó Nemzeti Liberális Párt (PNL) színeiben tevékenykedő Stan Malinche egy múlt heti pártkongresszus előtt a bukaresti szállodaszobájában tűnődve gondolta úgy, hogy pont van ideje szexuális zaklatást elkövetni. A kiszemelt hölgyre a Facebookon talált rá. Először vulgáris üzenetekkel kezdte bombázni, majd élő bejelentkezésben mutogatta magát alsónadrágra vetkőzve. 

mindeközben azt ígérte a fiatal nőnek, hogy a légyottért cserébe bármilyen állást megkaphat a polgármesteri hivatalban, akár a szociális ügyekkel foglalkozó osztályon, a közbeszerzési irodában vagy az adóügynél.

Aligha meglepő, hogy a hölgy nem értékelte túlzottan a polgármester kéretlen közeledését, ezért ajánlatának elfogadása helyett inkább továbbította azt a helyi sajtónak, amely már jóval érdekesebbnek találta a dolgot. Stan Malinche erre mindent tagadott, azt állította, hogy a fotók és a videók manipuláltak, a nőt pedig nem is ismeri.

A Főtér felidézi, hogy bő négy éve Coșteiu polgármestere, Petru Carebia bukott le egy hasonló akcióval, amikor is egy rózsaszín fecskében mutogatta magát anélkül, hogy azt bárki is igényelte volna. Ő azzal magyarázkodott, hogy a képeket ellopták a telefonjáról, és ő valójában nem küldte el azokat senkinek. Mindenesetre nemhogy nem marasztalták el, de egyenesen kitüntette őt a romániai községek egyesülete.