Meztelen férfit vágtak ki a tűzoltók egy amerikai színház falából

2021.11.07. 18:50

Egy falba szorult meztelen férfit kellett kivágniuk a tűzoltóknak a New York állambeli Syracuse-ban, egy színház épületében – derül ki a BBC beszámolójából.

Úgy tudni, a 39 éves férfi mintegy két napig rejtőzködött az épület mászóterében, ahonnan bezuhant a férfimosdó egyik falüregébe, és beszorult. A színház dolgozói ezt követően a falból dörömbölésre és kiabálásra lettek figyelmesek helyi idő szerint péntek reggel fél 8 körül, ekkor riasztották a tűzoltókat. 

A férfi helyének pontos meghatározásához a tűzoltók előbb lyukat fúrtak, majd száloptikás kamerát használtak. Ezt követően kezdték meg a fal bontását. 

Kimentése után látható sérülés nyomait nem találták rajta, ám valószínűsíthetően erősen dehidratált állapotba került. Mike Intaglietta, a színház ügyvezető igazgatója azt mondta, néhány nappal korábban már látták a színházban bolyongani.

Nem tudom, hogy melegedni ment-e be, vagy hogy a mosdót használja

 – fogalmazott, hozzátéve, akkor szem elől tévesztették, és azt hitték, elhagyta az épületet.

A férfi állapota egyelőre kérdéses, ahogy az sem derült ki, hogy miért volt meztelen, amikor rátaláltak. Elképzelhető, hogy valamilyen mentális zavarral küzd.

(via BBC, Insider)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport