Ivó, Milán
EUR 383,35 Ft
USD 366,34 Ft
6 °C
26 °C

Közös hadgyakorlatot tartanak az amerikaiakkal az ukránok

2022.01.18. 08:12

Február elejétől április elejéig közös hadgyakorlatot tart az Egyesült Államokkal az ukrán határőrség. A hadgyakorlat Lemberg megyében lesz – írja a Korrespondent ukrán hírportál.

Az Ukrán Állami Határőrszolgálat közölte: a februári hadgyakorlat Ukrajnában a NATO-előírások szerint zajlik majd, és a NATO-országok kiképzői vesznek részt rajta.

Kiemelték, hogy a napokban egyeztettek a hadgyakorlat előkészítéséről Lemberg megyében, ahol a határőrszolgálat, az Ukrán Fegyveres Erők és az amerikai fél képviselői közreműködnek – írja a KárpátHír.

A gyakorlatban a határőrség gyors reagálású egysége mellett az ukrán hadsereg alakulatai is jelen lesznek. A kiképzést ukrán szakemberek végzik majd, a NATO kiképzői megfigyelőként vesznek részt a hadgyakorlaton.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek