Lady Gaga is szerepelhet a Joker folytatásában, ám ez még nem minden

2022.06.14. 15:04
Most már hivatalos: hamarosan érkezik a Joker folytatása. Bár a szerepekről még tárgyalások folynak, biztosnak látszik, hogy újra Joaquin Phoenixé lesz a főszerep, valamint hogy Harley Quinn szerepét Lady Gaga kapja. Ám ez még nem minden.

Joker visszatér, és hozza egy barátját is. 

Hivatalos megerősítést nyert a pletyka, miszerint folytatás készül a nagy sikernek örvendő Joker-filmhez, amelyben a főszerepet nagy valószínűséggel ismét Joaquin Phoenix játssza. Azóta azonban újabb pletykák is keringenek a filmről. 

Lady Gaga játszathatja Harley Quinnt, Joker Batmanről és Jokerről szóló képregényekből ismert partnerét a film folytatásában – írja iparági forrásaira hivatkozva a Hollywood Reporter

De ami még ennél is váratlanabb hír: a pletykák szerint musical formájában folytatják a Jokert

Az egymilliárd dolláros bevételt hozó, tizenegy Oscar-díjra jelölt film író-rendezője, Todd Philips nemrégiben tette közzé a film folytatásának címét: Folie à deux. Ez egy orvosi szakkifejezés egy olyan jelenségre, amely legtöbbször egy családon belül figyelhető meg: szó szerint azt jelenti, hogy két vagy több ember ugyanabban a mentális betegségbe szenved. Bár a történetről még semmit sem tudunk, a cím utalhat arra, hogy Joker és Harley találkozik az elmegyógyintézetben, ahova Jokert zárták az első rész végén. 

Bár Phillips egy olyan fotót is közzétett, amelyen Phoenix olvassa a második rész forgatókönyvét, valójában még nem is biztos a színész főszereplése, bár tény, hogy már nagyon közel állnak a stúdióval a megegyezéshez – írja a Hollywood Reporter. 

Ugyanakkor a teljességhez hozzátartozik, hogy Todd Philips a Lady Gaga főszereplésével készült film, a Csillag születik producere volt, amelynek másik főszereplője, Bradley Cooper volt a Joker első részének egyik producere.